Vrienden van de Cane Corso

NIEUWSBRIEF


Hallo Vrienden, Dit is onze eerste nieuwsbrief!
In een vrij korte tijd is het ons gelukt om een gezellige en enthousiaste groep mensen te verzamelen die allen vanuit hun eigen ideeŽn meedenken en bouwen aan onze vereniging, een website te bouwen , een forum speciaal voor leden op te zetten en de eerste activiteit te plannen. Persoonlijk ben ik erg trots op wat wij met zijn allen bereikt hebben en ik hoop dat we heel lang op deze gezellige en constructieve manier door gaan!

Hans-Jorg Vos , voorzitter


Samenstelling van het bestuur:

Hans-Jorg Vos , Voorzitter
Yvon van den Broek, Secretaris
Hans Pauw, Penningmeester


Speciaal voor leden:

een eigen gesloten forum waar men alles over de Cane Corso en de Vrienden van de Cane Corso kan vinden en bespreken : http://forum.canecorsoclubnederland.nl/


De eerste activiteit:

Onze eerste activiteit, de wandeling in de Soesterduinen is inmiddels achter de rug. We kunnen terugkijken op een hele geslaagde middag, met een grote opkomst!! Op onze site en op ons forum vind u een verslag en een heleboel fotoís.

De volgende activiteit:

De volgende activiteit staat gepland op zondag 1 april, een spellen-middag voor hond en baas. Via de kalender op de site en via mededelingen op diverse fora, kunt u meer informatie vinden.

Aandachtspunten voor de komende tijd

- Het verkennen en maken van statuten voor een officiele vereniging
- Ledenwerving
- Sponsoring
-Vrijwilligers zoeken voor diverse klusjes

Mocht U als lid vragen en/of opmerkingen hebben, schroom dan niet om via het forum of de website de vragen te stellen en de mensen persoonlijk te benaderen!!

Samen komen we er altijd uit!!!


Site Meter